Anmälan

Observera! Evenemanget är nu fullt (25 februari 2020). Det finns möjlighet att sättas upp på en reservlista. Då mejlar du signum100@signum.se och anger alla uppgifter som efterfrågas nedan, samt att du vill sättas upp på en reservlista.

Deltagande under dagen kostar 200 kr (100 kr om du är student) och då ingår kaffe och tilltugg i pauserna. Dessutom är du varmt välkommen anmäla dig till den avslutande högtidsmiddagen som äger rum på Norra Latin och inleds med mingel kl. 17.30 till en kostnad av 300 kr inklusive dryck (200 kr om du är student). Lunch ordnas på egen hand.

Anmälan sker i två steg och är komplett först när bägge stegen är genomförda. Du får då ett bekräftelsemejl (eller brev om du anmält dig analogt och saknar e-postadress) från Signum på att din anmälan är komplett.

1. Mejla oss på signum100@signum.se (eller skicka ett brev till Signum, se foldern för information om adress etcetera). Ange i mejlet:

a) För- och efternamn på alla som du anmäler.
b) Om du/ni vill delta på dagen, eller både dagen och middagen.
c) Eventuella kostrestriktioner. (Om du inte anger några utgår vi från att inga finns.)
d) Om den/de du anmäler är student och således ska ha rabatterat pris.
e) Adress/kontaktuppgifter. Vi behöver kunna skicka en bekräftelse till dig när din betalning registrerats och din anmälan är komplett.

2. Betalning för alla anmälda till bankgiro 5282-2046. Ange ”Signum 100 år” samt namn på alla som betalningen avser. Om du inte kan ange alla i en och samma betalning, dela i så fall upp betalningen.

%d bloggare gillar detta: